Bloggere

AILI – STABEN

SONY DSCAili Elisa Thomassen kom med i staben i 2011, men har siden Márkomeannus begynnelse vært med på festivalen både som festivalgjenger og frivillig. Aili er med i festivalens markedsførings- og kommunikasjonssiida. Hun er fra Hoanttas/Nipen i Skånland, men har også bodd omtrent 10 år av livet sitt i Tromsø – som hun nå har flyttet tilbake mot.

Les mer om Aili


BEATRICE – STABEN

bea_om_bloggerneBeatrice startet sin karriere i Márkomeannu med å varme opp lapskaus. Hun holdt seg noen år i pølse- og lapskausbua før hun begynte å engasjere seg med teater, program og booking, og senere tok hun over ledervervet etter Sigbjørn.  Beatrice jobber nå på Åarjelhsaemien teatere og er også med å lage barne -og ungdomsgrupper hjemme i marka om vinteren. Utenom det liker Beatrice mange kopper kaffe og jårre mannskit.

Les mer om Beatrice


ELLEN – PRODUSENT

ellen_om_bloggerneEllen har vært ansatt som produsent for Márkomeannu siden 2010, men har vært med på festivalen helt siden starten i 1999. De første årene som frivillig, deretter i staben, inkludert noen år som styremedlem. Ellen liker å organisere og drikke te – og hun elsker fotobøker. Nå er hun bosatt i markebygda Rámavuolle/Reinås, hvor hun også har vokst opp.

Les mer om Ellen


LIZA – STABEN

liza_om_bloggerneLiza har som mange andre stabsmedlemmer først vært festivalgjenger i mange år før hun ble en del av staben i 2012. Hun er en av våre nyeste stabsmedlemmer og er med i markedsførings- og kommunikasjonssiidaen sammen med Marita og Aili, og der gjør hun en fantastisk jobb. Vi er sjeleglad for at Liza nå er med i bloggegjengen også! Liza bor for tiden i Tromsø.

Les mer om Liza


MARITA – STYREMEDLEM

marita_om_bloggerneMarita har vært stabsmedlem siden 2010, og har vært med som frivillig på Márkomeannu helt siden hun var gammel nok til å være med. Marita har de siste årene hatt ansvar for foto på festivalen. Hun jobber som mediegrafikerlærling på Vizuelli i Harstad, der hun også bor sammen med Thomas. Marita er oppvokst i Kvitfors, som ligger bare 1 km fra festivalområdet! Marita liker å fotografere og å være ute i naturen, spesielt når det er sol!

Les mer om Marita


PIERA HEAIKA – STABEN

pieraheaika_om_bloggernePiera Heaika Muotka kommer opprinnelig fra Nesseby, men flyttet til markebygdene i ung alder. Selv regner han seg i dag for å være en assimilert markasame. Han ble med i staben i 2011, som trivselsansvarlig, men har tidligere jobbet som frivillig. For tiden studerer han og bor i Tromsø.

Les mer om Piera Heaika


RUNAR – FESTIVALLEDER

runar_om_bloggerneRunar har siden 2010 vært festival-
leder for Márkomeannu og har vært med på å arrangere Márkomeannu siden 2002 som stab og styre-medlem. Runar har bodd mange år i Oslo, men har nå flyttet til Tromsø for å kunne gjøre enda mer av den han liker aller best, å gå turer i fjellet både på sommeren og på vintern. Runar kommer fra Myrnes, og har den fordelen å ha et eget rom omtrent midt i Márkomeannu festivalområde.

Les mer om Runar


SIGBJØRN – STABEN

sigbjorn_om_bloggerneSigbjørn Skåden var med på å starte festivalen og var festivalleder i ei årrekke fra starten. Han sier selv at han nå lar ungdommen få styre, og hjelper til der han kan, men han er enda med i Márkomeannu som styremedlem og fungerer på sett og vis som festivalens Grand-old-man. Sigbjørn synes bilferie på Nordkalotten er toppen.

Les mer om Sigbjørn


SIGRID AGNETHE – STYREMEDLEM

sigridagnethe_om_bloggerneSigrid blei plutseleg med i staben i 2011 og var på Márkomeannu for første gong det same året. Ho har ingen spesifikke oppgåver eller titlar, men er ganske så god til å løfte tunge gjerdesteinar. Sigrid er frå Harstad og liker å sjå på seg sjølv som verdsborgar fordi ho har budd i Oslo og Paris. No bur ho i Tromsø saman med Sigbjørn og ein måse. Ho liker indiepop og jeans med høgt liv, og er veldig glad i nynorsk.

Les mer om Sigrid Agnethe


SILJE – STABEN

silje_om_bloggerneSilje Solaas har vært fast festivalgjenger siden ganske tidlig i Márkomeannus historie, men begynte som stab først i 2012. Nå sitter Silje i trivsel- og rekrutteringssiidaen. Hun bor for tiden i Oslo, men skal sette nesa nordover om ikke så altfor lenge.

Les mer om SiljeSUSANNE AMALIE – NESTLEDER

susanneamalie_om_bloggerneSusanne debuterte på Márkomeannu i 1999 i en redesignet samekitch-bukse, og har siden vært med på det meste. Kuskitmåking, scenebygging og pressemeldinger. Susanne har vært aktiv frivillig siden starten av Márkomeannu i 1999, og er nå nestleder i styret. Susanne liker stikksag, bart og kikertburgere.

Les mer om Susanne Amalie

Reklame