OH SHIT, vi har åpna!

De første festivalgjengeran har kommet og rigga sæ til på campen, festivalleder Runar har holdt åpningstale, bestillingsverket har hatt premiere og staben e strålanes fornøyd. Sola har skint i heile dag, og i heile går. Ikkje det at æ klage, for det har vært så digg – men vi har svetta. Å herregud, kor vi har svetta. Det å bære gjerda i 25 varmegrader med sola steikanes i trynet, DET har vært varmt. MEN alt e så mye bedre enn i fjor når vi va fri for tørre regnklea. Vi har fått brunfarge, eller eventuelt blitt solbrent.

Våre første festivalgjengere!

Våre første festivalgjengere!

Men over til ka som faktisk har skjedd da! Vi har hatt festivalåpning. Det va skikkelig mange folk på åpninga. Runar holdte en kjempefin åpningstale(som vanlig, såklart) om årets festival. Vi hadde underholdning av Ivan fra Russland. Han sang to fine sanga før vi slapp til Egil Pedersen og hannes kortfilm. Vårres fine bestillingsverk! Han viste film fra Nesseby, der han filma lokalbefolkninga som bor der. En utrolig fin film som absolutt anbefales å se.

Festivalleder Runar med et stort glis!

Festivalleder Runar med et stort glis!

Masse folk på åpningen!

Masse folk på åpningen!

Det vi i staben e mest sjokkert over, e at vi fikk festivalgjengera allerede i går – PÅ ONSDAG. Så utrolig gøy! Vi håpe mange tar seg turen hit i løpet av helga. Det blir så fint! Usikker enda? Sjekk værmeldinga! Just sayin’.

xoxo Marita!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s