Oppvarming

Denne helgen har Márkomeannu vært i Harstad og arrangert et aldri så lite arrangement på byfest-programmet til Festspillene i Nord-Norge. Stuornjárgga sámiid duodji var der med varme klappakaker og andre godsaker som du kan få smake mer av på festivalen. Det var underholdning med Ára, Cecilia Person og Irene Larsen. Det var sol og fint vær, og man kunne virkelig kjenne på festivalfølelsen. For en fin oppvarming til årets festival! Se her for å se hva Harstad Tidende har skrevet om oss.

For nå er det ikke lenge igjen til vi starter med dugnadsarbeidet. Vi har jo egentlig startet! Toppetasjen på scenen er jo innredet, og det er SÅ utrolig fint der. Der har vi laget plass slik at staben kan ha en plass å være under festivalen. En plass der alle våre stabs-mammaer kan amme, en plass der fotografene kan få lagt ut bilder på nettsiden vår, og ikke minst en plass der staben kan slappe av og hente litt ny energi. Jeg fant et bilde på twitteren til Márkomeannu av overetasjen. Se hvor fint det ble når vi pyntet med lihkahusak-kunst!

Loftet

Foto: Ellen Berit Dalbakk

Var du der i helga? Kjente du på den gode festivalfølelsen? Eller kunne du ikke komme, men kjente den følelsen uansett? Da er du nok en ekte Márkomeannu-festivalgjenger! Vi gleder oss så masse til å se de svette ansiktene komme over bakketoppen, til å se når folk møter hverandre igjen og hoppe og klemme, til å høre latteren din over slettene på Gállogieddi – Vi gleder oss til festival!

Copyright_MariusLangstrand-9

Foto: Marius Langstrand

Copyright_MariusLangstrand-16

Foto: Marius Langstrand

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s