Design, design, design

Nå nærmer det seg deadliner på rekke og rad. Må ærlig innrømme at jeg ikke helt har kontroll. Vi skal heldigvis ha styremøte på onsdag, og da får jeg nok bedre oversikt.

AM

Vi har fått førsteutkastet på designet fra vår grafiske designer på Rød Tråd, Tor Åge. Det falt skikkelig i smak, og vi har sendt endringene våre tilbake til han. Og slik fortsetter denne prosessen helt til vi er 100% fornøyd. Jeg synes litt synd i Tor Åge som skal skjønne alt jeg prøver å formidle av stabens meninger.

Prosessen er slik:
1: Tor Åge sender forslag til meg på mail
2: Jeg poster forslaget fra Tor Åge på Márkomeannu’s forum
3: Stabsmedlemmene diskuterer frem og tilbake om hva de mener
4. Design-, markedsføring-, og kommunikasjonssiidaen (meg, Aili og Liza) har møte om hva vi tror stabsmedlemmene mener, og finner ut hva vi skal si til Tor Åge
5. Jeg sender mail til Tor Åge om hva vi synes

Det blir litt av en prosess, og det er ikke rart det tar litt tid. Det er veldig mange som skal ha et ord med i laget. Heldigvis elsker jeg å holde på med grafisk design, så dette er en artig prosess. Kan nok ikke røpe så masse om designet, men at det blir kult – det kan jeg avsløre. Den store avsløringen kommer i mai.

Dette skjer akkurat nå:
På fredag går programdeadline ut, og da skal alle artister være booket og programmet skal være klart. Da må vi starte å skrive tekster til programbrosjyren om alt som skal skje, og det har vi 6 dager på oss å gjøre. Deretter skal de norske tekstene oversettes til samisk, også skal alle tekstene korrekturleses. 1. mai skal alt være ferdig, og det skal sendes til trykk.

En liten oppdatering fra design-siden/siidaen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s