Når du innser at juli er snart!

«Endelig» tenkte jeg når jeg skrev oversikten over hvem som skullle blogge. Endelig kommer vi i gang med festivalbloggen – og det blir så gøy! Ellen stod for tur på torsdag som var, og jeg stod for tur på mandag. Vimsete som jeg er, så kan det likegodt være mandag idag! Let’s pretend. Nå er det da min tur, og jeg må bare innrømme at jeg ikke vet helt hva jeg skal skrive. Tro hva leserne av Márkomeannu-bloggen har lyst å lese?

Jeg vet iallefall at når bloggen er startet opp for året, så nærmer det seg Márkomeannu. Vi er i februar, og jeg kjenner på stresset. Det er så mye som skal skje før festivalen; Vi må ha et design klart, vi må ha et program klart – og det skal vi ha klart før mai. Og når vi er kommet til mai, så er det jo bare to måneder igjen. Jeg kjenner jeg får sommerfugler i magen og gleder meg til festival. Ønsker dere antall dager? 155 dager igjen!

Jeg skal pøse på med litt bilder fra festivalen i fjor, for det er det jeg kan. Også håper jeg at du som leser bloggen skriver i kommentarfeltet hva du ønsker å lese fra oss i staben!

_MG_6740_MG_6791_MG_6850_MG_6870_MG_6925

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s