Riddu er over – stafettpinnen er vår

Da har noen deler av staben kommet hjem fra Riddu Riđđu, som er vår søsterfestival og den festivalen som står oss aller nærmest. Fra Márkomeannu var vi en gjeng tilstede. Flere av oss hadde sågar et dobbelt anliggende der i år, ved at vi ikke bare var på festival, men også feiret at vår nestleder Susanne skal gifte seg to helger etter Márkomeannu. I en stresset festivalsommer må man slå sammen de fluene man kan i en smekk, og hva passet vel bedre enn å ta vår festivalelskende nestleder med på en utdrikkingsfestival. Jeg skal ikke gå for mye i detaljer, men kan røpe at bruden blant annet har arrangert en glad-demonstrasjon under parolen «du e deilig».

Riddu inneholdt ellers et fantstisk flott program med masse gode konserter. Personlig favoritt var Totalteateret i konsertversjon. Skiltskyttergjengen holder enda stand, og temaet skiltskyting er desverre like relevant enda. Ellers var Niko Valkeapää sitt nye konsept fantastisk spennende, og de heldige som sikrer seg billetter til lørdagens Sommermat og Niko Valkeapää kan se frem til en flott opplevelse.

En av de tingene som alltid følger med Riddu for oss, er at når de sender publikum vel hjem og rydder ned, ja da er det snart vår tur. Med andre ord ble det ikke mye avslapping etter helga før vi kjørte igang for alvor med opprigg. Fra nå av er det fullt kjør dag og natt, og vi har begynt dagen blant annet med å rigge kiosk, boder og klargjort barbenker. Susanne har selvfølgelig malt videre på skilt!

Her rigges kiosken. Noe praktisk arbeid får akademikerne til skikkelig!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s