Nå skjer det

Siden vi tok ned den siste lávvuen på festivalområdet etter fjorårets Márkomeannu har vi møttes i Tromsø på stabsmøte. Vi har hatt festivalleder Runar med på Skype fra Bali, vi har snakket om hva Márkomeannu handler om, vi har kommet med de første ideene til 2012-programmet og vi har danset oss svette i stua hos Susanne og Marius.

De første ideene til 2012-programmet kom på stabsmøtet i Tromsø.

Vi har hatt møter med potensielle finansiører av fremtiden til Márkomeannu, vi har kveld etter kveld logget oss på internettforumet vårt for å planlegge festival, vi har sittet i galleriet i Jakobs kirke og hørt på byLarm-konserter og vi har brukt 3. juledag til å holde generalforsamling for festivalforeninga.

Vi har hatt heftige diskusjoner om hvilke farger årets t-skjorter skal ha, vi har vært på forelesninger om sikkerhet, organisasjonskultur, grønnere konsertarrangører og Roskilde-festivalen, vi har hatt bål og reinskinn på torget i Harstad i 20 minusgrader og vi har vært leie av hverandre.

Førstehjelpkurs bestått!

Vi har jublet da vi fikk i orden konserten med Ann Jorid og Ámmun, vi har bestemt at barområdet på festivalområdet blir på samme sted som i 2011 (husk legitimasjon!), vi har lest og lest og lest korrektur på programbrosjyren (men av og til hjelper heller ikke det) og vi har fått diplom for gjennomført førstehjelpkurs.

Vi er staben.

De neste ukene kommer vi til å jobbe ræva av oss. Vi kommer til å sjekke værmeldingen flere ganger om dagen, vi kommer til å glemme å spise, vi kommer til å kjefte og gråte og rope og juble og vi kommer til å være kvalme av nervøsitet.

Men gurimalla så morsomt det er.

Alt som vi har jobbet med det siste året. Det er nå det skjer.

2 tanker på “Nå skjer det

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s