skilt & snus

Dugnadstiden på festivalområdet har begynt! I dag har jeg 2 ting jeg vil dele med dere. La oss ta den viktigste først:

Skilt

Hvert år spør jeg meg selv, hvorfor behøver vi så steike mange skilt? Er dere klar over hvor mange skilt som må produseres hvert år når man arrangerer festival? La meg si det sånn, det er jævlig mange!

Alt må skiltes, og det må skiltes på to språk. Vi har så klart et helt lager med skilt fra tidligere år, men de må oppgraderes og det må lages nye. Det må ALLTID lages nye skilt. Når skiltene er ferdig, så skal de også opp. De skal opp på festivalområdet, og de skal opp langs veien. Folk må jo finne frem til festivalen vår, og folk må finne frem til dassen – da behøver vi skilt.

Av en eller annen grunn har jeg alltid endt opp som skiltansvarlig. Det har nesten blitt en intern spøk i staben, Susanne fikser skiltene. I dag har vi begynt. Det positive i år, er at vi har begynt tidlig med malingen. Tror vi.

Så den mindre viktigere nummer to.

Snus

Jeg gjør nok et forsøk på å slutte med snus, og skal dermed bruke den stressende tiden frem mot Márkomeannu (og bryllup), på å være irritabel og sugen på snus. Dere er herved advart. Hvis jeg ikke hilser blidt på deg under festivalen, så vet du hvorfor. Hvis jeg derimot hilser overstrømmende, så vet du at jeg fortsatt snuser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s