Nedtelling: Seks uker igjen

Dette er mitt første år der jeg virkelig føler meg som en del av staben. Jeg har vært med på å planlegge årets festival helt siden i fjor når festivalen var over. Nå er første innkalling til dugnad kommet, plakater og brosjyrer dukker opp på flere og flere steder og sommerfuglene i magen har kommet for lenge siden! Det er kun SEKS uker igjen til det er åpning av festivalen, om jeg har talt riktig. Og det er bare fem uker til Niko Valkepää skal ha konsert på Tinja Fjellgård. Jeg føler stresset, men det gjør ingenting. Jeg gleder meg!!

Har aldri før gått i starten av juni og tenkt; snart er det Márkomeannu. Men nå, nå er det snart! På tirsdag fikk jeg plakater og brosjyrer til Harstad. Jeg og Stabs-Silje skal henge opp plakater og dele ut brosjyrer i Harstadbyen. Jeg har allerede tenkt ut hvor det skal henges opp, så her må vi bare sette i gang.

Jeg håper folk fra Harstad kommer på festivalen, og jeg håper folk fra Narvik kommer. Og ikke minst håper jeg alle vet at alle og enhver er velkommen på festivalen. Du trenger ikke være same for å komme. Vi har ingen krav til vårt publikum! Du kan være akkurat den du vil, og vi håper at du tar deg turen til vårt paradis på toppen av markebygda!

Paradiset vårt: Gállogieddi.

I går satt jeg og lette etter bilder for å ha i en reportasje jeg har skrevet til ”I Narvik”. Det er en gratisavis som kommer til alle postkassene i regionen rundt Narvik. Saken handler om at Niko kommer og tjuvstarter Márkomeannu på Tinja Fjellgård – og om at festivalen har kommet seg litt mer ut i regionen. Alt skjer ikke lengre KUN i markebygda. I år skjer det ting litt overalt i regionen vår. Og jeg, jeg skulle ønske jeg var mellom 14-18 år og kunne deltatt på Camp Nuorra. Tenk så kult å snorkle, dra til Rombaksbotn, fiske på fjorden og sove i lávvu. Så hvis du er mellom 14-18 år, så bør du dra for min del 😉

Camp Nuorra i 2012 på Myklebostad

Det var alt for denne gang!

Spørsmål:
Hva vil du lese fra staben på bloggen? Er det et tema du vil ha oss til å snakke om? Eller vil du at vi skal blogge om en spesiell ting? Kom med innspill! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s