Márkomeannupublikum, dere er fantastiske!

Jeg har en god dag. Márkomeannu har en god dag. Folk har kommet på alle arrangentene i dag. Folk har vært så hyggelige og smilt til hverandre. Makan til festivalpublikum – tusen takk alle sammen!

Det kan ha noe å gjøre med at det har vært en spesiell uke for oss alle. Det kan også være at folk generelt er genuint herlige. Men jeg holder en knapp på at det handler om at Márkomeannus publikum er fantastiske.

Jeg prioriterer nok et blogginnlegg til ære for festivalens forrige, eminente leder, Beatrice Fløystad.  Hun var fra seg da hun måtte stikke til Italia på onsdag – stikke fra den morsomme og givende dugnaden og festivalen, for å dra i et bryllup. Beatrice vi savner deg, og jeg gleder meg allerede til neste år. Ps, både kulturskogen og vardemarsjen var store suksesser, så det viser at det er nyvinningene som slår an. Gleder meg til nye idédugnader!

1 tanke på “Márkomeannupublikum, dere er fantastiske!

  1. Takk, tusen takk Runar for alle oppdateringene:-) Jeg har logget meg inn paa det kryptiske italienske nettet ofte for aa faa med meg siste nytt fra Markomeannu. Saa supert at folk trives og at folk kommer med hele sitt hjerte og sinn 🙂
    Gleder meg enormt til aa starte paa neste aars planlegging. Det koker av ideer. Haaper det kommer like mange frivillige og dugnadsfolk til neste aar ogsaa, de gjoer forskjell og de gjoer festivalen mulig!
    Hilser fra Laura, som har spurt mye om festivalen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s