Gjestebloggere: Elena og Anneli

Etter å ha blitt paralysert og forsinket i helga, så er den utrolig dedikerte og dyktige festivastaben i ferd med å hente oss inn og gjøre de siste forberedelsene før årets Márkomeannu.

I dag gjesteblogger Anneli og Elena Fedreheim, som har ansvaret for barne- og ungdomsprogramet.

—-

Årets Mánáidmeannu

En ørliten hilsen fra gjengen bak årets Mánáidmeannu-forberedelser som står på for å lage en flott festival fullspekket av aktiviteter for barna. I morgen sender vi av gårde forventningsfulle ungdommer på Camp Nuorra. Disse ungdommene, som for øvrig i år bare er jenter, skal på grottevandring i trollkjerka på Tårstad. Vi tror de gleder seg!
Det vi sysler mest med for tiden er å finne ut hva vi skal tilby barna på aktivitetsdagen. I år er det rett og slett resirkulering/gjenbruk av gamle Márkomeannu-effekter, slikt som T-skjorter og festivalpass. Kanskje noe rådløse satt vi en kveld og lurte på hva i all verden vi og barna kunne lage, men kreativiteten har blomstret. Det har florert med gode forslag fra både stab og resten av bygdefolket, så vi tenkte at vi bare måtte testlage noen av forslagene. Vi har fått ganske fine responser på våre hjemmesydde produkter og vi håper at barna vil synes det er gøy! Selvfølgelig skal bloggleserne få en ørliten smugtitt, og vi slenger med noen bilder.

Ellers kan vi også avsløre at barna skal lage et kunstverk i fellesskap. Vi sier ikke mer enn det, men vi lover at det skal pryde området hele helgen!

Resirkulert Márkomeannu-pannebånd.

En pengepung.

enn hva med denne Márkomeannuveska?

Kanskje noe av dette kan få stå utstilt utover helgen…?

Ta turen til Márkomeannu fredag kl. 11 med barna deres! Vi lover masse fine aktiviteter!

Hilsen Elena og Anneli

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s