Områdelogistikk

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå har vi nådd det punktet av festivalplanleggingen da vi må finne ut ting skal stå i forhold til hverandre for å skape den beste festivallogistikken.

Målet er selvfølgelig at området må bygges opp på den måten at flest mulig finner veien til foran scenen når det står fantastiske artister og spiller. Dette har blitt en ekstra utfordring i år når vi har et nytt alkoholområde å tenke på. Hvordan sikrer vi oss at folk ikke bare går forbi sceneområdet for å få seg en pils uten å stoppe litt fremfor den flotte scenen vår?

I staben har vi litt forskjellige teorier om akkurat dette. Under her ser dere et bilde av prosessen der vi prøver ut forskjellige ting. Teorien vi testet ut var om vi kunne lage et mer intimt sceneområde ved å flytte de (noe stygge) festivalbodene våre nærmere scenen.

 

20110722-123629.jpgUansett, det er helt klart at dette er en helt egen vitenskap. Mye har vi lært av 11 år med festivalarrangering, men det er alltid mye forbedringspotensiale. Det som er sikkert er at vi ikke skal gjøre den klassiske feilen med å «dumpe» alle benkene våre midt på sletta. I år skal dere bli lokket frem, lokket til dans, eller lokket til en koselig bålplass nær scenen. Håper vi i alle fall!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s