Aktiviteter for barn

Nå er også Anneli og Elena, som har ansvaret for barne og ungdomsaktivitetene, i full gang.

I dag har vi hatt møte og brainstormet om hvilke aktiviteter som skal tilbys på aktivitetsdagen for barna på fredag. Vi er like mye en barnefestival som en festival for voksne, og barna SKAL ha det minst like morsomt. Det er premisset vårt.

I festivalbrosjyra har vi skrevet at barna skal få bruke gamle markomeannueffekter til å lage nye ting. Vi har sikkert flere tusen gamle festivalarmbånd og t-skjorter som kan klippes, limes eller sys til andre ting. Spørsmålet er bare hva resultatet skal kunne bli.

Dette var en av aktivitetene på Mánaidmeannu 2009.

Ideer vi har så langt er å kjøpe inn luer som barna kan pynte; altså lage sine egendesignede Márkomeannuluer. Det kan også tenkes at vi lager et stort «Márkomeannuteppe» som alle kan bidra til.

Mánaidmeannu er ikke en ting som festivalleder er så veldig involvert i, og jeg har egentlig ikke peiling på hva som brukes å skje der – men i planleggings og idéfasen er det gøy å komme med innspill.

Hvis noen skulle ha kule ideer, så tror jeg nok at Anneli og Elena ville bli veldig glade. Her er det, som det heter i klisjeen, bare kreativiteten som setter grenser.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s