Tre uker igjen

Det er nøyaktig tre uker igjen til festivalen begynner. Alt som skal bestilles og bookes burde være tatt hånd om nå.

Fra og med i dag vil jeg være å finne på kontoret omtrent hver eneste dag, og det som gjenstår nå er å legge detaljert planer for hvordan ting skal gjennomføres. For meg er det i hovedsak to planer som er viktige:

Produksjonsplan
Fra mandag 25. juli har vi en ambisjon om å ha en detaljert plan for det meste som skal skje den uka. Vi må vite når bestillinger, artister og lignende kommer, og vi må ha en plan for hvem som har ansvar for å ta i mot disse til det gitte tidspunktet.

Dette er kanskje det aller viktigste for oss i arbeidet med å gjennomføre festivalen, og uten at vi har tenkt over slike spørsmål så blir det bare fullstendig kaos.

Medieplan:
Hva er vårt hovedbudskap? Hvilke pressemeldinger sender vi ut til hvilket tidspunkt, og hva skal innholdet være? Hvordan skal vi håndtere forskjellige spørsmål?

Jeg føler at det er to forskjellige typer medieoppmerksomhet vi kan få. Det ene er den typen saker der vi styrer premisset – altså at noen omtaler programmet vårt eller festivalen som den er.

Den andre typen er saker vi overhodet ikke har kontroll på, og som ikke en gang behøver å angå oss som festival. Et eksempel kan være at noe har skjedd eller vært mer eller mindre problematisk på en annen festival, og mediene dermed ønsker å stille oss til veggs med spørsmål som relaterer denne. Uansett hvor lite jeg liker å uttale meg om ting som jeg mener ikke angår vår festival, så krever det en plan for at det skal bli riktig!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s