Brosjyra kommer snart i posten

I følge interne rapporter og Harstad Tidende ble Márkospetakkel en stor suksess. Nevnte avis har også lagt ut en fyldig bildeserie som i alle fall gir meg tidlig festivalstemning. Det samiske ordet Emma valgte ut (første bilde), Geassemainnas, er dagens mes passende beskrivelse. Sommereventyr, det er det er!

Jeg har egentlig en tanke om at denne bloggen ikke skal være en av våre markedsføringskanaler, men jeg kan ikke dy meg akkurat nå, så her  kommer det litt mer reklame. Brosjyra er klar og hvis du ikke klarer å vente til den kommer i posten (eller hvis du ikke bor i en av de 17 000 husstandende som mottar den) så kan du lese den her.

Riktignok er jeg særdeles inhabil i saken, men jeg må si at jeg nok en gang er stolt av årets festivaldesign. Designer er Tor Åge Vorren hos HK Reklamebyrå. Tor Åge har siden tidlig på 2000-tallet levert klassiske designer som den sjokkerende gule kua, joikabolle-mannen, Márkomeannu-flua og min personlige favoritt, den markasamiske flammen fra i fjor.

Sånn, nok selvskryt for ei stund. Skal komme tilbake med noe mer selvironisk etter at bacheloroppgaven er levert på fredag.

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s