Det 11. Márkomeannu har startet

I går startet festivalen med at festivalbadstua ble fyrt opp. Dermed er det nok en gang klart for «liv og røre» i marka. (merk, innholdet i glassene i den første saken er selvfølgelig bare Mozell)

Klokken 05.45 i dag (fredag) våknet jeg av tordenvær. Det, folkens, betyr bare en ting: det er varme på vei! Jeg elsker forresten denne nedbørsradaren og hva den forteller.

Var innom morgenradio på NRK Nordland i dag, for en koselig liten radiosamtale. Det er derfor jeg er våken så brutalt tidlig i dag. Har alltid fundert litt på om det er noen som faktisk hører på radio på denne tiden av døgnet. Eller, kanskje det viktige spørsmålet er om det er noen festivalmennesker som hører på radio 06:47 en fredags morgen? (hvis du vil dele din morgenradiohistorie, send sms)

Radiovisitten fungerte i alle fall som en god vekker på denne første skikkelige festivaldagen av Márkomeannu 2010. Klokken 08:00 er stabsfrokosten i gang. På den frokosten kan vi alle samle oss, diskutere eventuelle utfordringer og arbeidsoppgaver, før vi alle springer hver vår vei for å gjøre siste-liten-arbeid rundt om kring.

Hvis vi virker litt stressa når vi springer rundt, så kan nok det stemme. Men gjerne stopp meg likevel og si hei – ingenting er hyggeligere enn å snakke med gode festivalmennesker.

Ingen grunn til å bli hjemme nå. Vi snakkes på Gállogieddie!

1 tanke på “Det 11. Márkomeannu har startet

  1. Heia Márkomeannu. Mun váillahan Márkomeannugovaid din neahttasiidduin. Láve leat nu somá daid geahčadit ja muittašit man somá lei festiválas. Giitu buori festivála ovddas, boađán ruovttuluotta boahtte jagi fas, jus eallin ja dearvvasvuohta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s