Kioskvarer

Det er ikke alt vi har full kontroll på enda! Siden vi er en festival med en relativt liten stab, så er det ikke alle ansvarsoppgaver vi husker å fordele før i siste liten. Kioskansvaret er en sånn oppgave.

Grunnen til det er at kiosken er den absolutt enkleste «enheten» å drive på Márkomeannu. Det handler bare om å bestille inn varer, hente dem på en butikk, og organisere dem når festivalen nærmer seg. Brus-, sjokolade- og potetgullsalg er virkelig en drøm!

Men idag skjedde det som skjer vært år. Siden oppgaven er så enkel og lett har vi ikke husket å delegere den til noe. Så i dag sendte jeg i hui og hast inn en «nødbestilling» til butikken, med antall bruskasser, sjokoladeesker, potetgullposer og tyggispakker (+ sjokolademelk, iste og imsdal).

Denne bestillingen ble gjort av ren rutine, fordi disse tingene er de vi alltid har solgt i kiosken på MM. Men det slår meg at kioskmenyen kanskje er litt kjedelig. Er det noen som har ideer til hvilke andre varer man får solgt i en festivalkiosk, som ikke er for kompliserte å håndtere (der ryker tobakk), som er veldig enkelt å få tak i ganske billig, og som du selv ville kjøpt på festival? Gjerne rop ut!

1 tanke på “Kioskvarer

  1. Tannstell saker, nutrilett og milkshake…det ville hvertfall æ kunne trængt å kjøpe. At nutrilett opprinnelig e slankemat tar ikkje bort det bæste faktumet at det e et himmelsk mellomåltid førr oss som ikkje driv å slanke sæ.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s