Festivaldugnad

Dugnad ble kåret til Norges nasjonalord i 2004. Ordet forbindes ofte med borettslagenes våronn, grendehusenes oppussingsprosjekter og hjelp til naboer og slektninger.

For Márkomeannu betyr dugnad å bygge plattinger, kjøre ut skilt, sette opp boder, klippe gress… ja, rett og slett gjøre klart festivalområdet til festival. Vi har invitert til sommerfest, og skal nå shine sletta før hundrevis av blide barn, ungdommer og voksne skal kose seg på den.

Det viktigste med dugnad er likevel at det er veldig sosialt og morsomt, noe jeg ikke sier for å lokke flere til å komme (selv om vi alltid kan ta i bruk flere flittige hender!), men fordi det er sant. Jeg har det sjeldent morsommere enn i ukene før Márkomeannu!

I dag var vi endelig i gang. Folk som jobber på kontor til vanlig, får endelig sjansen til å briljere med en boremaskin, backstagetrappen fikses og «bodskjelettet» bæres ut av scenen. Kan tilsynelatende se ut til å ha vært en behagelig start på uka. Det viktigste er uansett at vi er i gang!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Takk til min søster Marte, som har tatt bildene.

1 tanke på “Festivaldugnad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s