Ingen Spotify-liste

Flere har etterlyst en Spotify-liste med årets Márkomeannuartister. Det lar seg dessverre ikke gjøre, av den enkle grunn at veldig få av årets artister har registrert seg der.

Det betyr bare at artistene er ferske, og ikke har rukket å få etablert seg veldig med plateinnspillinger og spotifyregistrering, noe som passer helt perfekt for Márkomeannu 2010. Da vi høsten 2009 satt oss ned og skulle legge en musikkprofil for 2010, så var det stor stemning for at vi måtte gjøre noe nytt. Márkomeannu hadde blitt arrangert hele ti ganger, og siden det dessverre ikke finnes ubegrenset med samiske artister, så hadde mange artister besøkt festivalen opptil flere ganger.

Profilen som vi da bestemte oss for å rendyrke, var å være en arena for de mest spennende nye artistene og bandene vi kunne finne. Márkomeannus mål skulle være å bidra til å utvikle den samiske kulturen, og det føler jeg at vi bidrar fint til med årets relativt ukjente, men etter min mening særdeles spennende musikkprogram.

For å likevel gi dere en smakebit vil jeg legge ut litt youtubevideor av årets artister. Dagens anbefalninger er Nammaláhpan og Jarŋŋa:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s