Festivalforberedelser

Den offisielle festivaldugnaden starter på Gállogieddie først tidlig mandags morgen, men folk er i full sving allerede.

For øyeblikket ferdigstilles det gjerdet som skal omkranse festivalcampen. Dette gjør det enklere for oss å kontrollere at festivalpublikum ikke sniker seg inn på campen fra skogen rundt, samtidig som det gjør at husdyr ikke lenger får ta del i festlighetene.

Vår produsent Ellen Berit kjørte i natt rundt med flyers til hele bygda, med invitasjon til å være frivillig på festivalen, og ellers arbeider folk med planlegging i forskjellige former.

Selv sitter jeg enda i Oslo, hvor jeg bor og jobber til vanlig. Må innrømme at beina mine virkelig kribler etter å komme meg nordover, for det jeg elsker mest med Márkomeannu er jo muligheten til å utfolde meg litt praktisk med festivalriggingen. Men inntil videre blir jeg pent nødt til å jobbe med administrative ting fra Oslo frem til neste onsdag.

Det eneste store plusset med enda å være i Oslo er jo selvfølgelig varmen her nede. Ikke tro Dagbladet når de skriver på forsiden at det er drittvær sørpå. Prøver nå å samle energi til å dra med meg godværet nordover.

Jeg var forresten også inne i sameradioens direktesending i dag, der jeg snakket om vårt fantastisk spennende språkprosjekt Lihkahusak. Hvis du enda ikke har lest om dette vidunderprosjektet, så klikk deg inn her og her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s